Ecuador Specialist Individuele Rondreizen op Maat

Reizen met Quetzal Travel, 10 jaar dé Ecuador Specialist, is een persoonlijke belevenis. U bezoekt plekken die voor anderen verborgen blijven! Wij bieden u service, authenticiteit en kleinschaligheid. Met onze ruime kennis en ervaring op het gebied van het organiseren van individuele rondreizen naar Ecuador gaan wij net dát stapje verder waar anderen ophouden. Uniek is dat wij de namen van de accommodaties vermelden, u weet dus waar u overnacht! Ook vermelden wij werkelijke prijzen, geen vanafprijzen, u weet dus waar u financieel aan toe bent! Uit onze eigen reiservaringen werken wij graag een persoonlijk reisvoorstel voor u uit. 

Avontuurlijke Familiereis

Maak samen met uw kinderen deze 21-daagse avontuurlijke, individuele familiereis door Ecuador, het indrukwekkende land onder de evenaar! 

Meer informatie

Ontdek de Cultuur

Ecuador heeft een rijke cultuur, zo zijn er nog veel aspecten te zien van de Inca’s. Veel Indigenas dragen nog de traditionele kleurrijke kleding.

Meer informatie

Bezoek de Galápagos

De Galápagos Eilanden is een unieke eilandengroep gelegen 1000 km. uit de kust waar u verschillende dieren van heel dichtbij kunt observeren in hun dagelijkse gedrag.

Meer informatie